Terug naar overzicht

Galon 665

Verkoopprijs€ 27.500,-
Bouwjaar 2006
Conditie Gebruikt
Lengte 665 cm
Breedte 230 cm
Diepgang 40 cm
Ligplaats Jachthaven Dragt
Zitplaatsen 8 plaats(en)
Romp materiaal Polyester
Romp kleur Donkerblauw
Dek kleur Teak
Aantal motoren 1 motor(en)
Type motor Binnenboord
Motor merk Yanmar
Motor model 3YM20
Brandstof Diesel
Vermogen 0.21 pk
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

Dames en heren, ik presenteer u de strak ontworpen, elegant uitgevoerde Galon 665. Deze stijlvolle boot, vervaardigd uit duurzaam polyester, is in het bouwjaar 2006 gemaakt. Met het diepe, verleidelijke donkerblauw aan de buitenkant, zorgt ze voor een prominente aanwezigheid op elk water.

Met een royale lengte van 665 cm en breedte van 230 cm biedt deze boot ruime en comfortabele accomodatie voor een gezellige tijd op het water. De diepgang van 40 cm zorgt voor stabiliteit en efficiënte navigatie bij alle wateromstandigheden, terwijl met een lage doorvaarhoogte betekent dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de bruggen.

Voor degenen die genieten van een relaxte, zorgeloze tijd op het water, biedt de Galon 665 een scala aan buitenfaciliteiten. Een buiskap biedt schaduw en bescherming tegen de elementen, terwijl de comfortabele zwemladder het eenvoudig maakt om terug aan boord te komen na een verfrissende duik. Je navigeert steeds in stijl met de trotse vlag die wappert in de wind.

Kortom, de Galon 665 biedt een combinatie van klasse, comfort, en praktisch ontwerp. Ze wacht op u om de golven te tarten en nieuwe waterwegen te ontdekken. Besluit vandaag nog en maak van uw droom een realiteit met deze uitzonderlijke boot

Gebouwd in 2006, heeft deze boot alle tand des tijds doorstaan en is nog steeds in een uitstekende staat. Met haar lengte van 665 cm en haar breedte van 230 cm, biedt ze u ruim voldoende ruimte om comfortabel te ontspannen en te genieten van uw tijd op het water.

De Onbekend 665 is functioneel en fantastisch, de perfecte keuze voor diegenen die kwaliteit waarderen en stijlvol willen navigeren. Ben je klaar om aan boord te gaan?

Accessoires

  Elektronica

 • Bilgepomp elektrisch

  Uitrusting buiten

 • Buiskap
 • Kuipkussens
 • teak
 • Teak gangboorden
 • Teakkuip
 • Vlag
 • Zonnebed
 • Zwemladder

Contactgegevens

Dragt Watersport
Stommeerweg 72
1431 EX Aalsmeer

Start typing and press Enter to search